Stofvrij werken

Stofvrij werken op locatie

Alles voor de professionele schilders en vakmannen

Fijnstof is schadelijk voor de gezondheid. Dat geldt voor alle fijnstof, maar vooral voor stoffen zoals inadembaar kwarts, hardhout, chroom en nikkel. Werknemers die hiermee in aanraking komen, moeten voorzichtig zijn en op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier werken. Als werkgever ben je verplicht om aan te tonen dat het werk onder gezonde omstandigheden wordt uitgevoerd. Stofvrij werken is hierbij van groot belang. Hoe zorg jij voor een veilige en stofvrije werkomgeving?

Verfgroothandel Indigo heeft het hoogstaande merk Max-Vac in het assortiment. Max-Vac staat bekend om hoge kwaliteit machines en accessoires voor stofvrij werken. Met mobiele stofzuigers, luchtreinigers en handige boorafzuigkappen creëer je eenvoudig een veilige werkomgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden van stofvrij werken? Download de brochure en bekijk alle producten.

  • Boorafzuigkappen
  • Industriële stofzuigers
  • Stof-waterzuiger
  • Nevelafzuiger
  • Lasdamp afzuiging
  • Robuuste ventilatoren
  • Slijper afzuigkap
  • Luchtfilters

Stofvrij werken

Alles voor de professionele schilders en vakmannen

Klantervaringen

Dirk Karssen

Een erg service gerichte en behulpzame groothandel die veel voor de klanten over heeft.

Reinard Olthuis

Top zaak! Breed assortiment. Staan altijd en overal voor je klaar. Gedegen kennis van de materialen en komen als het moet bij je thuis kijken!

G.f.nijhuis

Prettige mensen die daar werken met kennis van zaken. Grote voorraad om uit te kiezen.

Falko Lodewijk

Fijne zaak. Ze hebben gedegen van kennis en ook de handigheidjes in de schappen liggen die de schilderklus makkelijker maken.

Wim Zijl Schilderwerken

Geweldige zaak! Ze staan altijd voor je klaar!

De voordelen van Verfgroothandel Indigo

Dezelfde dag je spullen in huis

Heb je geen tijd om langs te komen? Met onze snelle bezorgdienst heb je dezelfde dag jouw benodigdheden in huis. Bestel voor 10:30 en laat je bestelling op locatie afleveren.

Deskundig en persoonlijk advies

Met de juiste vakkennis en benodigdheden ga je goed voorbereid op pad. Het deskundige team voorzien je graag van persoonlijk advies over producten, toepassingen, kleuren en apparatuur.

Alle benodigdheden onder één dak

Door ons complete assortiment hebben we voor iedere klus de juiste benodigdheden. Van kwalitatieve bouwverven tot gereedschap, bij Indigo vind je alle materialen op één plek.